Kinderboekennieuws

Welkom op de verzamelwebsite van uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Condor en Witte Leeuw. Op deze site vind je overzichtelijk onze kinder- en jeugdboeken voor jong en oud. Wist je dat we ook op Facebook en in nieuwsbrieven actief zijn? Zo mis je nooit meer de leukste, relevantste, spannendste en avontuurlijkste boeken voor je (klein)kinderen.

 

 

De Nationale Voorleesdagen 2018

Vanaf 24 januari wordt er in heel het land weer volop voorgelezen. Doe je mee aan De Grote Nationale Voorleesdagen Bingo? Op deze pagina vind je voorleestips, de bingokaart, kortingsbon én natuurlijk een selectie van onze leukste voorleesboeken.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste, leukste en spannendste kinderboeken van uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen.

AANMELDEN
Volg ons op Facebook

Kinderboekennieuw beeldmerk LROp de Facebook-pagina 'Kinderboekennieuws' houden we je graag op de hoogte van alle nieuwtjes rond onze kinderboeken.

 

 

LIKE DE FACEBOOK-PAGINA
Kinderboeken series

Wil je meer weten over onze series en thema's? Hier een kleine selectie uit ons aanbod! WPGKM_Character_60x45_MuisWPGKM_Character_60x45_KikkerWPGKM_Character_60x45_d2_MeesKeesWPGKM_Character_60x45_d3_14_DolfjeWPGKM_Character_60x45_d2_SpekkieSproetWPGKM_Character_60x45_d2_PieterKonijnWPGKM_Character_60x45_d3_14_Foeksia