Kinderboekennieuws

Welkom op de verzamelwebsite van uitgeverijen Leopold, Ploegsma en Querido Kinderboeken. Op deze site vind je overzichtelijk onze kinder- en jeugdboeken voor jong en oud. Wist je dat we ook op Facebook en in nieuwsbrieven actief zijn? Zo mis je nooit meer de leukste, relevantste, spannendste en avontuurlijkste boeken voor je (klein)kinderen.

 

 

Geef een kinderboek cadeau Video still

Natuurlijk vinden wij een kinderboek het allerleukste cadeau om te geven én te krijgen! Wil je weten waarom wij dat vinden? Bekijk onze video en de leukste cadeau ideeën.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste, leukste en spannendste kinderboeken van uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Querido Kinderboeken, Standaard/Manteau en Zwijsen.

AANMELDEN
Volg ons op Facebook

Kinderboekennieuw beeldmerk LROp de Facebook-pagina 'Kinderboekennieuws' houden we je graag op de hoogte van alle nieuwtjes rond onze kinderboeken.

 

 

LIKE DE FACEBOOK-PAGINA
Kinderboeken series

Wil je meer weten over onze series en thema's? Hier een kleine selectie uit ons aanbod! WPGKM_Character_60x45_MuisWPGKM_Character_60x45_JipJannekeWPGKM_Character_60x45_KikkerWPGKM_Character_60x45_d2_MeesKeesWPGKM_Character_60x45_d3_14_DolfjeWPGKM_Character_60x45_d2_SpekkieSproetWPGKM_Character_60x45_d2_PieterKonijnWPGKM_Character_60x45_d3_14_FoeksiaWPGKM_Character_60x45_PlukvdPetteflet